Ny daglig leder i Brick AS

Ny daglig leder i Brick AS

Etter 18 år som leder av Brick AS overlater gründer og hovedaksjonær Per-Johan Evensen stafettpinnen til René V. Flandorfer som ny daglig leder den 1. mars 2019.

Flandorfer er utdannet høgskoleingeniør fra Høgskolen i Østfold og har vært ansatt i Multiconsult siden 1996 i flere ledende stillinger, bl.a. som Regiondirektør, Managing Director for Multiconsult Polska og Markedssjef Bygg & Eiendom.
Brick vedtok en vekststrategi for over ett år siden og i den forbindelse var engasjement av ny daglig leder en meget viktig beslutning.

Brick har gjennom alle disse årene vokst sakte, men sikkert og gjennomført mange store og små byggeprosjekter. Brick sin hovedtanke er å være byggherrens mann i byggesaken, med sin kompetanse og mangeårige erfaring fra byggebransjen. Brick har stort fokus på kundetilfredshet og levering til avtalt tid, kvalitet og kostnad. For tiden er selskapet engasjert i flere store prosjekter bl.a. Norsk Kylling sin nye fabrikk i Trondheim, REMA 1000 sitt nye sentrallager på Vinterbro, Tordenskiold Brygge med 51 leiligheter på brygga i Fredrikstad og flere andre logistikkbygg, leilighetsprosjekter og næringsbygg.
Vi ser positivt på markedet og Brick har planer om vekst i tiden som kommer. Tiden er derfor inne for at jeg konsentrerer meg mer om markedsarbeid og prosjektutvikling, sier Per-Johan Evensen.

Styret i selskapet er meget fornøyd med ansettelsen, og er sikker på at René V. Flandorfer vil være en sentral bidragsyter for å utvikle Brick fremover.