Om Brick

Synes du det er komplisert å drifte et byggeprosjekt fra A til Å? Da kan vi trøste deg med at du har kommet på rett sted. Siden 2001 har vi hjulpet byggherrer med å få byggeprosjektene sine i havn.

Gjennom gode rutiner og kvalifiserte medarbeidere, kan vi prosjektere og gjennomføre de fleste byggeprosjekt. Vi vil at du skal føle trygghet og kontroll. Ingen prosjekt er like, men noen viktige kriterier er de samme.

Faktisk tjener vi penger når du sparer penger. Hemmeligheten er rasjonelle beslutningsprosesser og god leverandørkontroll. Fasiten til trygghet/ gjennomføring er avtalt pris, kvalitet og tid.

La oss se på prosjektet allerede på planleggingsstadiet, på denne måten unngår man mange unødige kostnader og kan avslutte prosjekter som mangler drivverdige betingelser.

Våre byggesaken gjennomføres i henhold til SHA, byggeforskrifter og funksjonskrav. Vår fremste jobb er å ivareta byggherrens interesser og sikre byggeprosessens fremdrift. Deadliner, budsjetter og avtalt kvalitetsnivå er vårt ansvar.

Kontakt oss for en hyggelig prat og en sunn byggeprosess.

firmapost@brick.no

Brick er medlem av NGBC

NGBC
NGBC

Kunder

Brick har jobbet med Asko siden 2001   ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. Engrosvirksomheten har ansvaret...