Norsk Kylling signert kontrakt med Hent

Skrevet

Hent har nå signert kontrakt for byggingen av den nye fabrikken til Norsk Kylling i Trondheim. Dette er en viktig milepæl og det er gjennomført et vellykket samspill. Nå jobbes det videre med detaljering og utførelsesfasen. Som planleggingsverktøy i byggefasen skal prosjektet bruke Synchro, som simulerer fremdriften i prosjektets 3D- modell, såkalt 4D.

Les mer

Nygaardsgata 33

Skrevet

Vi er glade for å ha inngått kontrakt med Cityplan om å bygge 17 nye leiligheter fordelt over 2 etasjer, på toppen av det eksisterende bygget i Nygaardsgata 33 i Fredrikstad. Cityplan er en veldig spennende aktør i Fredrikstad, som har kommet med mange nye tilskudd til byen i de siste årene, og som også har mange spennende fremtidsplaner for byen vår. Vi gleder oss stort til å få være med på enda et prosjekt i Fredrikstad sentrum!

Les mer

Ny daglig leder i Brick AS

Skrevet

Etter 18 år som leder av Brick AS overlater gründer og hovedaksjonær Per-Johan Evensen stafettpinnen til René V. Flandorfer som ny daglig leder den 1. mars 2019.
Flandorfer er utdannet høgskoleingeniør fra Høgskolen i Østfold og har vært ansatt i Multiconsult siden 1996 i flere ledende stillinger, bl.a. som Regiondirektør, Managing Director for Multiconsult Polska og Markedssjef Bygg & Eiendom.
Brick vedtok en vekststrategi for over ett år siden og i den forbindelse var engasjement av ny daglig leder en meget viktig beslutning.
Brick har gjennom alle disse årene vokst sakte, men sikkert og gjennomført mange store og små byggeprosjekter. Brick sin hovedtanke er å være byggherrens mann i byggesaken, med sin kompetanse og mangeårige erfaring fra byggebransjen. Brick har stort fokus på kundetilfredshet og levering til avtalt tid, kvalitet og kostnad. For tiden er selskapet engasjert i flere store prosjekter bl.a. Norsk Kylling sin nye fabrikk i Trondheim, REMA 1000 sitt nye sentrallager på Vinterbro, Tordenskiold Brygge med 51 leiligheter på brygga i Fredrikstad og flere andre logistikkbygg, leilighetsprosjekter og næringsbygg.
Vi ser positivt på markedet og Brick har planer om vekst i tiden som kommer. Tiden er derfor inne for at jeg konsentrerer meg mer om markedsarbeid og prosjektutvikling, sier Per-Johan Evensen.
Styret i selskapet er meget fornøyd med ansettelsen, og er sikker på at René V. Flandorfer vil være en sentral bidragsyter for å utvikle Brick fremover.

Les mer

Betong og stål ferdig før tiden på Tordenskiold Brygge

Skrevet

Bæresystemet i betong og stål ble ferdigstilt og overlevert i forrige uke av Kynningsrud - hele 3 uker før tiden! Vi gratulerer Kynningsrud med bra gjennomføring! Tømrerarbeidene med lukking av bygget er nå godt i gang og tekniske fag er i gang i kjeller og med tekniske føringer i sjaktene. Prosjektet følger fremdriftsplanen. På bildet ser vi ut fra en leilighet som skal gå over to etasjer og som har balkong ut mot elven.

Les mer

Tordenskiold Brygge

Skrevet

Denne uken blir plan 2 med hulldekker mot elven ferdig, samt deler av plan 3. Mot slutten av uken starter Kynningsrud også med balkonger mot elvesiden.

Les mer

De første veggene er oppe!

Skrevet

Bygget på Tordenskiold Brygge har begynt å reise seg og nå er garasjeveggene oppe. Et spennende prosjekt å følge fremover etter hvert som etasjene bygges. Det er fortsatt noen ledige leiligheter - ta kontakt med Eiendomsmegler Foss og Co i Fredrikstad for mer info!

Les mer

Os Allé 9

Skrevet

Leilighetene i Os Allé 9 i Halden ligger nå ute for salg! Tidligere huset Os Allé 9 Halden Porteføljefabrikk, som produserte vesker og kofferter. Nå skal det tidligere fabrikklokale rives og bygges opp på nytt. Os Allé ligger i Halden sentrum og er definitivt et av de flotteste områdene i byen. Bynært, men allikevel litt tilbaketrukket og rolig. I nye Os Allé 9 kommer nå noen av byens mest eksklusive leiligheter med spennende planløsninger fra 56 kvm til 207 kvm. Alle leilighetene er samlet i ett bygg som går over 6 etasjer. Leilighetene er på ett plan (unntatt er leilighet A503 som går over to plan) Felles parkering i garasje med sportsbod og heis til hver etasje. Det skal lages et flott fellesareal med grøntområder, sittegrupper og lekeplass.

Les mer

ASKO er overlevert

Skrevet

Prosjektet med gjenoppbygging av nytt fryselager samt et påbygg på ASKO på Vestby er nå ferdigstilt og overlevert til byggherren. Vi takker for et spennende prosjekt!

Les mer

Kontakt oss for spørsmål og samtaler om ditt prosjekt

Kontakt Brick

Kunder

Brick har jobbet med Asko siden 2001   ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. Engrosvirksomheten har ansvaret...